Kan man være glad når glasset er helt tomt?

Nu starter mange på arbejde og travle hverdage efter en forhåbentlig dejlig ferie….Og her kan man løbe ind i allerede at længes efter den næste ferie, det kan bl.a. være pga jobbet eller at man føler at hverdagene ræser forbi en. Og her er det at man skal huske at livet jo ikke kun leves i ferierne, faktisk lever vi hovedparten af vores liv imellem dem.

Derfor skal vi give hverdagen værdi og glæde, det kan bl.a. gøres ved at sætte fokus på de små glæder i hverdagen og huske at trække på smilebåndet. Ved netop at huske på de ting der gøre os glade og taknemmelige øger vi vores niveau af lykkefølelse, op til seks måneder ud i fremtiden, viser flere undersøgelser indenfor positiv psykologi. Og det virker både på jobbet og i resten af livet.

Brug et par minutter når din arbejdsdag slutter til at tænke over nogle glade eller positive oplevelser eller tag det for hele dagen inden du går i seng. Det behøver ikke at være store happenings eller oplevelser, det kan være det mindste ting, de helt små sejre eller bare et hverdagens små mirakler.

Er glasset halvt fyldt eller halvt tomt? Hos os glæder vi os over at glasset er helt tomt. For der er da næsten ikke noget der bringer mere tilfredsstillelse, end når det er lykkedes at tømme syltetøjs eller Nutella glasset helt ?

Hvad gør dig glad i hverdagen og/eller på jobbet?

Efterlad en kommentar